PICOS 53

Rendezvényszervezés Kecskeméten és környékén

Legyen szó esküvőről, céges buliról, kerti partiról, mi megrendezzük álmaid rendezvényét.

partysator-kolcsonzes

Ezekben tudunk segíteni

Mi az elejétől a végéig mindenben segítünk.

partysator-kolcsonzes

Sátorra van szükséged?

Megoldjuk! Cégünk szükség esetén tud rendezvénysátrakat biztosítani, hogy a parti résztvevői el tudjanak bújni a tűzőnap vagy szakadó eső elől.

partysator-kolcsonzes-fenytechnika-v4

Megszervezzük!

Parti szervezés, kerti parti szervezés, esküvőszervezés, rendezvényszervezés, fesztiválszervezés. Minden típusú rendezvény terén évtizedes tapasztalatunk van.

rőder-partysator-eladas-ertekesites

Bútorok?

Nincs elegendő vagy megfelelő bútorod egy ekkora rendezvényhez? Semmi gond, cégünk saját készlettel rendelkezik székek, bútorok, könyöklők és huzatok terén is.

party-szolgaltatasok

Zene, világítás?

Nem gond! A rendezvényre nem csak világítást, de hangosítást és zenét is tudunk biztosítani.

partyservice-partycatering

Étel-ital?

Gondoskodunk a vendégek ital és ételszükségletéről. Teljes körű catering szolgáltatásunknak köszönhetően senki sem marad éhen, szomjan.

partysator-kolcsonzes-eskuvo-3

Esküvők Kecskemét környékén

Teljes körű esküvőszervezéssel állunk rendelkezésedre, hogy a nagy nap minden pillanata varázslatos legyen. Segítünk a helyszín kiválasztásában, a dekorációban, a cateringben, a szertartás lebonyolításában és a szórakoztatásban. Tapasztalt csapatunkkal és professzionális partnereinkkel gondoskodunk róla, hogy minden a szerelmes pár elképzeléseinek megfelelően alakuljon.

 

Céges rendezvények Kecskeméten

Segítünk céges rendezvények lebonyolításában, legyen szó konferenciáról, gálaestről vagy csapatépítő programról. A cégetek székhelyén, vagy akár külső helyen is kihozzuk a maximumot a lehetőségekből.

party-hangositas-kolcsonzes
partysator-kolcsonzes-fenytechnika-v4

Kerti partik Kecskemét kertvárosában

Segítségünkkel felejthetetlenné varázsolhatod kerti partid! Segítünk megtervezni és lebonyolítani egy kellemes pikniket, kerti sütögetést vagy partit, legyen szó születésnapról, névnapról, grillpartiról, vagy csak egy laza összejövetelről a barátokkal.

 

Koncertek, fellépések, előadások

Falunapok és fellépések szervezésében is nyugodtan kérd segítségünk, hiszen nagy tapasztalatunk van ezen a téren is. Színpad- és sátorállítás, fény- és hangtechnika, világítás, hangosítás.

partysator-kolcsonzes-fénytechnika-kolcsonzes-mantis-jnr-1

Picos 53 Kft.

Cégünk a rendezvényszervezés mellett partisátor kölcsönzéssel és bérbeadással, party szolgáltatások biztosításával, rendezvény cateringgel, Rőder rendezvény sátrak értékesítésével is foglalkozik.

Hogy tökéletes legyen a rendezvényed.

Szakmai múltunkat, és az általunk végzett munka kiemelkedő minőségét jól bizonyítják, az elmúlt évek során összegyűlt referenciáink és rendszeresen visszatérő ügyfeleink.

Rólunk

Cégem 1996-ban alapítottam, 100%-ban magyar tulajdonú, mellyel évi 60–80 rendezvényt szolgálunk ki a megrendelőink teljes megelégedésére!

Ez az elmúlt 28+ év alatt nagyjából 2.000 Rendezvényt jelent!

Szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed, esetenként szolgáltattuk külföldön is, úgy mint Románia, Ukrajna, Szlovákia, Ausztria!

Szakmai képzettségünk

Cégünk, a Picos 53 Kft. munkatársai szakmailag jól képzettek:

Hiradás technikai végzettség, Középfokú Kereskedelmi és Anyag gazdálkodói végzettség, Középfokú Vendéglátó ipari végzettség, Épitőipari Végzettség, Hivatásos DJ engedély, (BP DJ 52), Videós végzettség, B. kategória, Biztonsági Őr Fegyveres vagyon és személyvédelem! Jogosítványok: B – C – CE kategóriák!

Referenciáink

Rendezvények, amelyeket mi szerveztünk!

Koronásfők

Charles Herceg (most III. Károly király), Csepel erőműátadás Orbán Viktor miniszterelnökúrnak, Hakán Herceg (Norvég trónrörökös), Pannon székház átadása Törökbálinton Madl Ferenc köztársasági elnökúrnak, Fülöp spanyol Főherceg, most VI. Fülöp spanyol Király,

Nagykövetségek

Angol Nagykövetség, Indonéz Nagykövetség (több alkalommal), Kazah Nagyköveség, Szaud Arábia Nagykövetsége (több alakalommal) Katari Nagykövetség

Fesztiválok

Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Jászvilágtalálkozó, Gasztronómiai fesztiválok (Rétes: Bag, Püspökhatvan, Takart: Hévizgyörk)

partysator-kolcsonzes-fooldal-referenciak

Céges rendezvények

Céges rendezvények: Gyermeknapok, Alapkőletételek (Ibiden Dunaharaszti), Bridgestone Tatabánya, Jászfényszaru Iparipark

Évzáró bulik: LEGO, Ko-Be Biztositó társaságok stb.

Axial: Mezőgazdasági Road Show-k stb.

Templom avatások, Sport Clubbok rendezvényei.

 

Lázár Lovaspark rendezvényei

Bosch, CBA stb.

Erőmű átadások

Erőmű átadások: Csepel Zöld erőmű átadás, Debreceni Erőmű átadás, Nyiregyházi Zöld erőmű átadás

Magán partyk

Magán partik: Esküvők, Lázár Vilmos, fogathajtó világbajnok, Németh Miklós Gerelyvető Olimpiai Bajnok, stb.

Születésnapok

Születésnapok: Szaud Arábiai Nagykövet Úr 60. születésnnapi partija, Német Kultúra Háza 50 éves jubileumi megemlékezés, stb.

Elmondhatatlanul sok rendezvényt szerverztünk már
Esküvők, partik, fesztiválok, falunapok, lánykérések, céges bulik.

Rendezvény

Ügyfél

Csésze kávé

KM