PICOS 53

Üzleti rendezvényszervezés cégek számára

Szakértő csapatunk leveszi a válladról a terhet, és gondoskodik róla, hogy céges rendezvényed tökéletesen sikerüljön. Akár konferenciáról, csapatépítő tréningről, vagy gálaestről van szó, mi mindent elintézünk a helyszínválasztástól a cateringig, a programoktól a szállásig.

Fordulj hozzánk bizalommal, és élvezd a stresszmentes rendezvényszervezést!

partysator-kolcsonzes-hangfal-kolcsonzes-3

Ezekben tudunk segíteni

Mi az elejétől a végéig mindenben segítünk.

partysator-kolcsonzes

Sátorra van szükséged?

Megoldjuk! Cégünk szükség esetén tud rendezvénysátrakat biztosítani, hogy a parti résztvevői el tudjanak bújni a tűző nap vagy szakadó eső elől.

partysator-kolcsonzes-fenytechnika-v4

Megszervezzük!

Konferencia? Kerti sütögetés a munkatársakkal? Csapatépítő? Meeting? Minden típusú rendezvény terén évtizedes tapasztalatunk van.

rőder-partysator-eladas-ertekesites

Bútorok?

Nincs elegendő vagy megfelelő bútorod egy ekkora rendezvényhez? Semmi gond, cégünk saját készlettel rendelkezik székek, bútorok, könyöklők és huzatok terén is.

party-szolgaltatasok

Zene, világítás?

Nem gond! A rendezvényre nem csak világítást, de hangosítást és zenét is tudunk biztosítani.

partyservice-partycatering

Étel-ital?

Gondoskodunk a vendégek ital és ételszükségletéről. Teljes körű catering szolgáltatásunknak köszönhetően senki sem marad éhen, szomjan.

party-hangositas-kolcsonzes

Konferenciák és fontos találkozók

Unod a céges rendezvények szervezésével járó stresszt? Bízd ránk a konferenciák és fontos találkozók lebonyolítását, és élvezd a zökkenőmentes lebonyolítást!

Szakértő csapatunk leveszi a válladról a terhet a helyszínválasztástól a cateringig, a programoktól a szállásig. Csak mondd el, mire gondoltál, és mi mindent elintézünk, hogy a rendezvényed tökéletesen sikerüljön.

Céges buli, csapatépítő

Céges buli, csapatépítés: felejthetetlen élményekkel a munkatársaidnak!

Szeretnéd erősíteni a csapatod összetartását, javítani a kommunikációt és a munkahelyi hangulatot? Akkor egy fergeteges céges bulival vagy egy izgalmas csapatépítő programmal lepd meg a kollégáidat!

partysator-kolcsonzes-disco
partysator-kolcsonzes-hangfal-kolcsonzes-2

Picos 53 Kft.

Cégünk a rendezvényszervezés mellett partisátor kölcsönzéssel és bérbeadással, party szolgáltatások biztosításával, rendezvény cateringgel, Rőder rendezvény sátrak értékesítésével is foglalkozik.

Hogy tökéletes legyen a rendezvényed.

Szakmai múltunkat, és az általunk végzett munka kiemelkedő minőségét jól bizonyítják, az elmúlt évek során összegyűlt referenciáink és rendszeresen visszatérő ügyfeleink.

Rólunk

Cégem 1996-ban alapítottam, 100%-ban magyar tulajdonú, mellyel évi 60–80 rendezvényt szolgálunk ki a megrendelőink teljes megelégedésére!

Ez az elmúlt 28+ év alatt nagyjából 2.000 Rendezvényt jelent!

Szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed, esetenként szolgáltattuk külföldön is, úgy mint Románia, Ukrajna, Szlovákia, Ausztria!

Szakmai képzettségünk

Cégünk, a Picos 53 Kft. munkatársai szakmailag jól képzettek:

Hiradás technikai végzettség, Középfokú Kereskedelmi és Anyag gazdálkodói végzettség, Középfokú Vendéglátó ipari végzettség, Épitőipari Végzettség, Hivatásos DJ engedély, (BP DJ 52), Videós végzettség, B. kategória, Biztonsági Őr Fegyveres vagyon és személyvédelem! Jogosítványok: B – C – CE kategóriák!

Referenciáink

Rendezvények, amelyeket mi szerveztünk!

Koronásfők

Charles Herceg (most III. Károly király), Csepel erőműátadás Orbán Viktor miniszterelnökúrnak, Hakán Herceg (Norvég trónrörökös), Pannon székház átadása Törökbálinton Madl Ferenc köztársasági elnökúrnak, Fülöp spanyol Főherceg, most VI. Fülöp spanyol Király,

Nagykövetségek

Angol Nagykövetség, Indonéz Nagykövetség (több alkalommal), Kazah Nagyköveség, Szaud Arábia Nagykövetsége (több alakalommal) Katari Nagykövetség

Fesztiválok

Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Jászvilágtalálkozó, Gasztronómiai fesztiválok (Rétes: Bag, Püspökhatvan, Takart: Hévizgyörk)

partysator-kolcsonzes-fooldal-referenciak

Céges rendezvények

Céges rendezvények: Gyermeknapok, Alapkőletételek (Ibiden Dunaharaszti), Bridgestone Tatabánya, Jászfényszaru Iparipark

Évzáró bulik: LEGO, Ko-Be Biztositó társaságok stb.

Axial: Mezőgazdasági Road Show-k stb.

Templom avatások, Sport Clubbok rendezvényei.

 

Lázár Lovaspark rendezvényei

Bosch, CBA stb.

Erőmű átadások

Erőmű átadások: Csepel Zöld erőmű átadás, Debreceni Erőmű átadás, Nyiregyházi Zöld erőmű átadás

Magán partyk

Magán partik: Esküvők, Lázár Vilmos, fogathajtó világbajnok, Németh Miklós Gerelyvető Olimpiai Bajnok, stb.

Születésnapok

Születésnapok: Szaud Arábiai Nagykövet Úr 60. születésnnapi partija, Német Kultúra Háza 50 éves jubileumi megemlékezés, stb.

Elmondhatatlanul sok rendezvényt szerveztünk
Több száz céges rendezvény köthető a nevünkhöz.

Rendezvény

Ügyfél

Csésze kávé

KM